Tizenkettedik nap

 2010.08.30. 14:48

Vasárnap tartottam a szünnapot! Annyira, de annyira jól esett, hogy se nem takarítani, sem pedig gyerekek után rohangálni nem kellett, hogy leírni sem lehet.

Unokatestvéremmel mentem el a WAMP-ra az Erzsébet térre. Nem nagy méretű vásár, de találtunk érdekes dolgokat. Van egy imserősöm, aki azért kerüli a magyar iparművészeket, mert baromi drágák. Ebben van is valami. 10-20E-kért voltak táskák ill, ami nekünk nagyon tetszett (tényleg unicum volt a piacon) az a nemezelt szappan volt. A nemez a szappanhabot átengedi, így lehet vele kezet mosni. A szappan pedig nem növi ki a "bundjáját", hiszen a kézmosással a nemezt folyamatosan az egyre kisebb méretű szappanra "igazítjuk". Az ára viszont szintén unicum: 1500-2000 Ft körül mozgott. Hát, nem vettünk belőle. :-))))))

 

PS.: ettem házi sütési sütit! Nem volt bűntudatom miatta. Ugyanis a lányom sütötte és olyan lelkesedéssel, hogy a világ minden kincséért sem tettem volna meg vele, hogy ezt az örömöt elvegyem tőle azzal a mondattal, hogy: Csak holnap délelőtt ehetek belőle, ugye nem baj? Szóval egy kocka lekváros rácsos erejéig bűnöztem, de megérte, mert a lányom borzasztóan büszke volt magára, mely büszkeség az egész délutánját betöltötte.

Címkék: erzsébet wamp tér pihenés

A bejegyzés trackback címe:

https://alakreform.blog.hu/api/trackback/id/tr72258889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása